Nyckelskåp Steampunk

August 20, 2016

När pysselsuget väl kommer över mig, särskilt då det liksom nu har gått ett bra tag sedan det senaste gjorde det, blir jag oftast ganska blint passionerad och engagerad i mitt projekt. Därför har jag tyvärr inga jättebra "Före"-bilder i olika vinklar på det fula nyckelskåp som min syster bad mig piffa till, trots att det har legat i mitt pysselrum i ett par månader. 

 

Som tur var skickade min syster en bild med sin förfrågan som jag lyckades leta fram, så att denna kan ge en god idé om dess intetsägande förutvarande.

 

Önskemålet var steampunk, en stil jag definitivt beundrar men varken är helt bekant eller särskilt bekväm med. Det bästa är att nyckelskåpet var så trist innan att minsta uppiffning måste ses som en fräsch förbättring!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

June 1, 2017

February 17, 2017

February 2, 2017

August 20, 2016

May 7, 2016

Please reload

Time you enjoy wasting is not wasted time.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now