top of page

Bingoutmaning i Facebook-gruppen "72-timmars Scraputmaningar"

Visst bör det bara vara fantasin som sätter gränser i den pappersskapande världen, MEN i den utmaning som jag just nu håller i Facebookgruppen "72-timmars Scraputmaningar" är det även en särskild bingobricka som begränsar (men jag hoppas på "öppnar upp") idéerna för skapandet!

Kortfattat gäller det att välja en rad: vågrät, lodrät eller diagonalt och skapa något, en layout, kort eller annat, utifrån radens rutors kriterier. Utmaningens fullständiga regler finns vid själva utmaningen i Facebookgruppen "72-timmars Scraputmaningar"

Utmaningen pågår till söndagen den 29 januari och vinstpotten är fördelad på två små pysselpaket med lite gott och blandat till skapandet, så inget extravagant, bara skoj!

Förstapris

Andrapris

Välkommen att delta eller bara kika in i gruppen!


Senaste inlägg
bottom of page